Adatvédelem

Hits: 73

Jelen weboldal üzemeltetője tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fûződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

Az oldal cookie-k formájában tárolja a látogatók, és a látogatások adatait.
A regisztrációs illetve a kommentelési folyamatok során birtokunkba jutott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át, ezek alól kivételt képeznek a hatósági megkeresés során kikért adatok, ezeket természetesen a hatályos törvények szerint minden esetben kötelesek vagyunk kiadni.

A regisztráció során megadott adatok tárolása az oldalunkat kiszolgáló szolgálató szerverein történnek.

Tárhely szolgáltatónk:

Noname Domain Kft
1085 Budapest, József körút 69.
Adószám: 24111410-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-990960

Az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelőséget az olvasói tartalmakért, azokért kizárólag a beküldő felel.

A regisztráció, a kommentelés és a tartalom beküldése során a felhasználó alábbi adatai kerülnek birtokunkba:
– Nicknév
– Email cím
– ip cím

Az oldal üzemeltetői lehetővé teszik a nem kívánt, illetve engedély nélkül közzétett tartalmak törlését, ehhez kapcsolatfelvételi űrlapot működtetnek, amely az alábbi linket érhető el:

http://www.adult-x.eu/kapcsolat/

Az oldalon található képek, videók és egyéb anyagok egy része az internet szabadon elérhető és látogatható oldalairól  származnak, egy másik részük pedig úgynevezett olvasói tartalom, melyet felhasználóink küldenek be részünkre.
A beküldött anyagok közzétételéhez a beküldőnek minden esetben el kell fogadni a felhasználási feltételeket, illetve nyilatkoznia kell arról, hogy a tartalom megjelenítéséhez, felhasználásához engedélye van.

Kapcsolatfelvétel az oldal üzemeltetőivel:

admin@adult-x.eu